Aktivnosti

PROSLAVA MABONA

22.09.2012. održat će se proslava Mabona i ritual u Zagrebu, svi zainteresirani mogu sve detaljne informacije potražiti kod Anite ili Petre.

 

Dragi naši, slijedi važna obavjest!

SRIJEDA 29.08.2012. 22:00 sati,
program TV JABUKA
EMISIJA “POVEČALO”

gosti:
Morgana Sythove – međunarodna koordinatorica “Međunarodne Paganske Federacije” (Pagan Federation International – PFI), – http://www.paganfederation.org/Petra Milašin – pripadnica paganske zajednice u Hrvatskoj, autorica bloga “Naudi nikome” – http://green-wicca.blogspot.com/Biti će govora o Paganskoj federaciji, Wicci, štovanju Boga i Boginje, odnosu prema ženama u paganizmu i ravnopravnosti spolova, odnos prema drugim religijama, ateizmu, pravu na odabir vlastite duhovnosti, granama paganizma….Obvezno upalite vaše tv-prijamnike i ne propustite nas pogledati. Srdačan blagoslov!

 

ČETVRTAK 30.08.2012. 17:00 MEET&GREET – Zagreb

Ovaj tjedan moot nije u srijedu, nego u četvrtak kada nam se pridružuje i Morgana – PFI međunarodna koordinatorica, pridružite nam se i saznajte sve o Morganinom međunarodnom iskustvu sa paganizmom, Wiccom i organizacijom pagana. Za sve zainteresirane, biti će moguća i kupnja Morganine knjige “Beyond the broomstick” po cijeni od 10 eura. Za više informacija o lokaciji susreta obratiti se Aniti ili Petri.

 

PAGANSKO OKUPLJANJE SRIJEDOM  17:00-22:00

Svaku srijedu, na jednoj od brojnih divnih lokacija u Zagrebu pagani se okupljaju u popodnevnim satima i izmjenjuju iskustva, uče jedni od drugih i surađuju u pripremi zajedničkih proslava sabata i esbata, organiziraju projekte i druga okupljanja.Obratite nam se za daljnje informacije.

SABATI

Nadolazeći sabat je Lammas, njegova proslava održati će se 29. srpnja. Obratite nam se za daljnje informacije.

VJEŠTIČJE SIJELO

Prvo hrvatsko okupljanje Vještica i drugih pagana sa gostima iz inozemstva održava se u terminu 31.08.-02.09.2012. Detaljnje informacije možete vidjeti na stranicama http://cro.paganfederation.org/sijelo/